söndag 31 augusti 2008

14 år åt helvete

igår var det avslutning på orientationweek som gällde. det började lite trevande men utvecklade sig till en riktig cpkväll.

först ut. uppvisning i form av traditionell koreansk dans:



Efter detta gick vi in och käkade lite plockmat. i korea är det tydligen okej att ställa sig runt bordet och äta istället för att ta mat och sedan gå vidare vilket resulterade i att jag till slut använde mina mycket vassa armbågar för att förflytta ett par 50-kilos asiater.

klockan 17:47 händer det. 14 år tillbaka i tiden. ur högtalarna pumpas hiphop á 2002 och ljuset släcks. sen ställer sig två koreaner och flippar på ljudknapparna för att skapa rätt stämning. asiaterna börjar dansa som galningar och snart skapas det en s.k dansring där folk avlösar varandra i en stor dansoff mitt i ringen. vad gör skandinaverna? jo, vi stod en bit i från. skapade en egen ölring och skämdes lite lätt. då lades kommentaren av en av de övriga svenskarna:

- Rätt tragiskt att man inte kommit längre sedan festerna i mellanstadiet utan man står fortfarande i ett hörn och tittar på.


Ett gäng mindre tuffa skandinaver som gör allt för att få i sig tillräckligt med öl för att våga ge sig in i dance-offen

Inga kommentarer: